Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zloděj diamantů Max je legenda ve svém oboru. Jeho milenka Lola je přesvědčená, že už mají dost a je čas začít si užívat zaslouženého odpočinku. Max se tedy rozloučí se světem zločinu dokonalou loupeží druhého ze tří tzv. Napoleonových diamantů, při níž, jako již několikrát předtím, zesměšní agenta FBI Stanleyho Lloyda, který se ho už sedm let marně snaží dopadnout. Pak slíbí Lole, že už nebude krást, a odjede s ní na ostrov Paradise. Zatímco energická žena má plno zájmů, Max se začne nudit. Jednoho dne se na ostrově objeví Stan Lloyd, který nevěří, že by Max odešel do důchodu. Řekne mu, že v nedalekém přístavu se bude konat výstava, na níž bude vystaven i třetí Napoleonův diamant. První dva už Max ukradl a Stan věří, že chce i třetí. Přestože tu nemá žádné pravomoci, je odhodlán ho dopadnout… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (197)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Krom polo-odhalených,zčásti odhalených, průsvitných, poskakujících a bůhvíještě jakých koz Selmy Hájkové jsem na filmu neshledal nic záživného, kromě toho, že jsem si u něj stačil vyluxovat, vytřít podlahu, zprovoznit nový notebook, okomentovat zde pár filmů, blá blá bláááááá. Celkem zbytečný a blbý film, nehodný P.Brosnana....................moje hodnocení = 2 z 10. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám sice rád originalitu, ale pohodové klišé mne také často uspokojí, což je přesně tento případ. Takže se bavím, když Max chce ukrást diamant. Ještě víc se bavím, když zjistím, že agent FBI ví, že Max chce ukrást diamant. Ovšem co by to bylo za story, kdyby Max nevěděl, že agent FBI ví, že chce ukrást diamant. Proto je krádež povinností a občasné pokusy o překvapení zase důvodem k veselí na účet tvůrců. Když k příjemné zábavě ještě přidám vzpomínku na žraloka lapeného na udičku, tak i tu čtvrtou hvězdičku s klidem v duši udělím. ()

Reklama

Redbee 

všechny recenze uživatele

Film s nejasným žánrem. Krimi pouze vzdáleně připomíná, thriller nepřipomíná vůbec, akčních scén je malinko, dobrodružný je snad pouze vztah mezi Salmou a Piercem a od komedie bych toho humoru očekával mnohem více. Film chtěl asi oslnit, ale nakonec se z něj vyklubal pouze snímek, kterým si zkrátíte pondělní dopoledne, kdy v televizi běží pouze ubohé seriály, venku prší a navíc ležíte s angínou. ()

DHDV 

všechny recenze uživatele

Filmu hodně pomohlo herecké obsazení, scenář není až tak dokonalý ale herci ty chybičky dokážou zakrýt. Brosnan, Harrelson a Hayek je skvělá ústřední trojice a musím říct, že Hayek vypadá pořád dobře. A asi se ptáte proč sem dal tak vysoké dohnocení. Je to proto, že humor ve filmu je intligentní a není to žádná komedie, kde se bavíte na úkor nechutností… Příjemné překvapení! ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Když Se Setmí je jakousi odlehčenou variantou dřívějšího "Brosnanova" kousku Aféra Thomase Crowna. Je však poněkud více komediálně laděn (což není díky Woody Harrelsonovi a občasným filozofickým promluvám Dona Cheadlea v jednotlivých scénách vůbec na škodu) a tak jako byla Aféra ódou na Rene Russo, je After The Sunset bezuzdnou adorací hispánské bohyně nesoucí na tomto světě jméno Salma Hayek. Dámy a obzvláště pánové - tohleto jste ještě nikdy a nikde neviděli. Takřka každý záběr ve kterém se nestárnoucí Salmita objevuje, je jako hymnus na její půvab a koncert pro vaše slinné žlázy...nebo jsem úchyl:) A to je bohužel taky jediné, v čem tento film překonává tolikrát zmiňovanou Aféru. Je to právě těmi komediálními a romantickými prvky, které v celkovém pohledu narušují onu "harmonii", a kouzlo, které by se jinak mohlo rozvinout tak zůstává nevyřčeno. Přesto se (a nejen pro pochybné smyslové potěšení) na tenhle film rád podívám znovu, a nejen jednou, a dám si k tomu Jacka na led;) 70% ()

Galerie (51)

Zajímavosti (13)

  • I když ve filmu nejsou volným okem postřehnutelné speciální efekty, jsou použity až ve 150 záběrech. (POMO)
  • Režisér Brett Ratner dostal na film 58 milionů. Během prvního víkendu (12. -14. 11. 2004) zanechali diváci v amerických kinech 11 mil. dolarů, celkově pak jen něco přes 30 milionů. Pro režiséra to byl nejhorší úvodní výdělek za posledních 7 let, předtím měl na kontě hity jako Červený drak a obě Křižovatky smrti. (imro)
  • Max (Pierce Brosnan) v jedné ze scén prozradí, že pochází z Irska. Stejný původ má i jeho představitel Pierce Brosnan. (x_silver)

Reklama

Reklama